Baldivian Logo HU Web

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Általános Szerződési Feltételek 

2018.10.01. állapot 

A WWW.BALDIVIAN.HU WEBOLDAL ÉS ALODALAINAK HASZNÁLATA 

A weboldal meglátogatásával és használatával kifejezi korlátlan beleegyezését a jelen Általános Szerződési Feltételekkel (a továbbiakban ÁSZF).  
Kérjük, figyelmesen olvassa el az ÁSZF-et, mielőtt az oldalt használja vagy más módon fér hozzá. A weboldalhoz való hozzáféréssel vagy annak használatával elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et elolvasta, megértette és kijelenti, hogy ugyanolyan mértékben felelős ennek betartásáért, mintha ezt aláírta volna. 

AZ ONLINE MEGJELENÉS TARTALMAI 

A PharmaSGP GmbH nem vállal felelősséget a közölt információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért. A PharmaSGP GmbH-val szemben minden követelés, amely anyagi vagy eszmei jellegű kárra vonatkozik, ami a közölt információk használata vagy nem használata, illetve téves vagy nem teljes információk használata révén keletkezett, alapvetően kizárt, amennyiben a PharmaSGP GmbH-val szemben nem áll fenn bizonyíthatóan szándékos vagy gondatlan vétség. 

A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A PharmaSGP GmbH fenntartja annak jogát, hogy az oldalak részeit vagy a teljes tartalmat külön értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, törölje, a megjelenést időszakosan vagy végleg szüneteltesse. 

A weboldal időnkét tartalmazhat különböző orvosi kórképekre vonatkozó információkat. Amennyiben orvosi tényállásra vonatkozó kérdése van, forduljon orvoshoz vagy más medikus szakemberhez. A jelen weboldalon szerepeltetett információk általános jellegűek és nem helyettesítik az orvosi diagnózist és terápiát. 

 

 

A WEBOLDAL HASZNÁLATA 

Saját belátása szerint böngészhet az oldalon és bármikor letöltheti a rendelkezésre bocsátott anyagokat. Minden letöltött anyag kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használható. 

UTALÁSOK ÉS LINKEK 

A külső internetes oldalakra (linkek) történő közvetlen vagy közvetett utalások esetén, amelyek a PharmaSGP GmbH felelősségi körén kívül esnek, felelősségvállalási kötelezettség csak akkor léphet életbe, amennyiben a PharmaSGP GmbH-nak a tartalmakról tudomása van, továbbá technikailag lehetséges és elvárható, hogy a jogellenes tartalmak használatát megakadályozza. A PharmaSGP GmbH ezzel kifejezetten kijelenti, hogy a link elhelyezésekor nem voltak illegális tartalmak felismerhetők a belinkelt oldalakon. A linkelt/csatolt oldalak aktuális és jövőbeli kialakítására, tartalmára vagy szerzői jogaira a PharmaSGP GmbH-nak semmilyen befolyása nincs. Ezért a PharmaSGP GmbH ezennel kifejezetten elhatárolódik a belinkelt vagy kapcsolt oldalak minden olyan tartalmától, amelyet a link elhelyezése után módosítottak. Ez a megállapítás vonatkozik minden, a saját internetes megjelenésében szereplő linkre és utalásra, valamint az oldal kontaktbörzéjében szereplő külső bejegyzésre. 

Az illegális, téves vagy nem teljes tartalmakért, és különösen azokért a károkért, amelyek az ily módon közzétett információk használatából vagy nem használatából erednek, kizárólag a hivatkozott oldal működtetője felel, nem pedig az, aki linkek által a mindenkor közzétett tartalomra pusztán hivatkozik. 

IPARJOGVÉDELEM 

A PharmaSGP GmbH törekszik arra, hogy valamennyi megjelenésében a felhasznált grafikák, hanganyagok, videórészletek és szövegek szerzői jogait figyelembe vegye, saját készítésű grafikákat, hanganyagokat, videórészleteket és szövegeket használjon, vagy szabad felhasználású grafikákat, hanganyagokat, videórészleteket és szövegeket alkalmazzon. 

Az internetes megjelenésben megnevezett, esetleg harmadik fél által védett márka- és védjegyek korlátlanul a mindenkor érvényes oltalmi törvények és a mindenkor bejegyzett tulajdonos tulajdonjogi rendelkezéseinek hatálya alá esnek. Abból, hogy pusztán megneveznek egy márkát, nem vonható le az a következtetés, hogy a márkajelzés nem áll harmadik fél védelme alatt. A nyilvánosságra hozott, a PharmaSGP GmbH által előállított objektumok szerzői joga a PharmaSGP GmbH-nál marad. A grafikák, hanganyagok, videórészletek és szövegek sokszorosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott megjelenésben a PharmaSGP GmbH kifejezett hozzájárulása nélkül nem megengedett. 

ÉRVÉNYESSÉG 

Amennyiben a jelen szöveg részei vagy egyes megfogalmazásai az érvényben lévő jogi rendelkezéseknek nem, már nem vagy nem teljesen felelnek meg, a dokumentum további részeinek tartalma és érvényessége változatlan. 

 

 

Baldivian Night: Vény nélkül kapható macskagyökér-kivonat tartalmú növényi gyógyszer.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

A jelen weboldal tartalma kizárólag a magyar közönség számára készült.
cross